Badsalt från Harmony Home

Jag har fått hem fantastiska fina badsalt från Harmony Home som luktar otroligt gott.

Det är så roligt varje gång jag får posten hem och då känns det som julafton varje dag. Detta är det roligaste med att vara bloggare att man då kan prova allt som finns på marknaden och få hem dem direkt till dörren.

Jag har även två biljetter till Formex värde 500 kr. Katarina Rydin som har skickat produkterna kommer att finnas på Moneter 25:11 A Hallen för er som också kommer att närvara och kanske vill prova produkterna live och även få chansen att träffa Katarina Rydin.

Magic Bath Badsalt

MAGIC BATH® Salts for Shower & Bath är noggrant tillverkat av havs salt, rikt på mineraler, berikat på utvalda eteriska oljor och naturliga örter.Vi använder oss enbart av naturliga, förnyelsebara och organiska ingredienser i våra produkter. Alla våra produkter är framställda i enlighet med IFRA (https:/// Inga av våra produkter är testade på djur, och innehåller heller inte några ämnen  som härstammar från djur.

Magic Bath 

– Salterna är från den Portugisiska Atlant kusten (100% rent , tvättat och ingen kemisk behandling)

– Aromerna/dofterna/eteriska oljorna och örterna är producerade i Portugal
– De naturliga örterna är av väldigt bra kvalité och förberedda för vårt badsalt (utvalda, tvättade och torkade)
– Magic Bath Salter är 100% naturliga. Väldigt viktigt då vår hud andas och absorberar salterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *