Gå ner i vikt med Betavivo

Just nu håller jag på att gå ner i vikt med Betavivao.

Jag har en realistisk syn på vikt och vet om att jag har övervikt på ca 3 kg sedan har jag BMI på 25. Jag vill inte ens ha lägre BMI och skulle aldrig vilja vara trådsmal för då trivs jag inte med mig själv. Den enda anledningen till att jag vill gå ner i vikt är för att jag då blir av med min kroniska psoriasis artrit som jag har i min handflator. Jag är hemmablind och kan inte ens se skillnaden på mig nu med mina 62 kg och för tre år sedan med mina 75 kg. När jag ser mig i spegeln ser jag absolut ingen skillnad utan det är folk som ser skillnaden. Jag tycker att jag ser exakt likadan ut i kroppen. Kan höra ihop med att jag är ansiktsblind som en påföljd av min dyslexi att jag heller inte kan se skillnad på mig själv med och utan min övervikt.

I brevet från Betavivo står det följande meddelande till mig:

Hej Anne

Kul att du är intresserad av Betavivo och vill prova vikt start!

Lös innehållet i ett glas vatten och drick en halvtimmer före frukost, lunch och middag. När Vikt start kommer i kontakta med vatten bildas en gel som sväller i magstäcken vilket gör att du känner dig mätt.

Ungefär som när du häller vatten på den här tvättsvapen (sedan pekar en pil på svampen ni ser höger om brevet).

Förpackningen innehåller 10 dagar konsumtion. Hur länge du sen vill fortsätta bestämmer du själv. Hör av dig om det är någonting du undrar över. Lycka till!

P.S Ska bli spännande att läsa hur det går med vikt start på bloggen!

Så här upplever jag att gå ner i vikt med Betavivo

Man ska ta och blanda den med vatten och dricka 30 minuter innan man ska äta. Jag gjorde det och blev mätt med mindre mat än vad jag hade gjort om jag inte hade använt produkten. Jag ska nu använda den ett par dagar för det verkar vara något bra om jag nu blev lite mättare än vanligt. Jag kommer nog inte dricka före varje måltid för jag vill inte gå ner i vikt så fort. Det har tagit mig redan lång tid att gå ner i vikt och jag tror inte på snabba lösningar. Man måste ändå äta rätt, men man ska ta till lite hjälp på traven så att det går åt rätt håll.

Ett svar på ”Gå ner i vikt med Betavivo”

 1. Hej!
  Jag är en deltagare i roligaste sommarjobbet i uppsala. RS är
  ett sommarjobb för gymnasielever och finns i ett 20-tal kommuner. Det är ett jobb där ungdomar får chansen att driva ett företag i 4 veckor där första veckan ägnas åt att lära sig grunderna. Man kommer på affärsidén själv och får 2000 i startkapital för att kunna sätta igång. Allt man tjänar går till en själv. Man är alltså sin egen chef. Vi har en marknad på onsdag på vaksala torg i uppsala. Där kommer våra företag ställa ut och det är den största konmunen med 200 deltagare/nya unga entreprenörer i år. Det skulle vara jättekul om vi fick vara med i SvD och sprida detta så att alla får veta vilka vi är och vart vi finns och för att nästa års elever kan delta. Vi har en tävling just nu att skapa så mycket PR som möjligt om marknaden och vi vill verkligen vinna. Det är viktigt att det sker innan onsdag eftersom att vi vill skapa så mycket hype som möjligt så att många kommer. Marknaden kommer vara på onsdag 8/7 15.00-19.00.
  Ring eller mejla för mer info.

  Med vänlig hälsning,
  Mix n’ Go RS
  Jennifer Bissas 073-987 74 71
  Gomane Feili 073-546 15 46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *