Hypnos med hypnotisören Anette Skåhlberg

Anette Skåhlberg är hypnotisör, författare, skådespelare och sångerska.

Jag har nog inte mött en kvinna med så många egenskapare och talanger som denna duktig människa. Anette är en mycket kär vän till mig och jag får så mycket energi av henne. Vi åt lunch på Anettes vis nämligen lax med grönsaker.

Sedan så skulle hon hypnotisera mig och då fick jag sätta mig på en fåtölj. Det tog inte alls lång tid ca 20 minuter och jag kan inte förstå att jag under dessa minuter inte visste om jag var vid mitt medvetande eller om jag hade somnat. Jag kunde hela tiden höra Anettes röst och följa den. Jag har ett problem som jag vill ha hjälp med och just nu provar jag allt som jag kan komma åt. Man vet nämligen inte vad det är som hjälper förrän man har provat allt. Jag vilar mellan allt jag provar för att också inse vilket som har hjälpt mig med det jag har problem med. Hypnos går in i ditt undermedvetna och försöker ändra på det så att dina problem kan bli lösta.

Jag visade Anette mitt trollbord som jag hittade hemma hos mamma. Min mamma frågade mig vad jag skulle göra med hennes gamla bord. Jag svarade henne med att man kan spå sig med den och då blev hon genast nyfiken och ville veta mer. Jag kommer att prova trollbordet tillsammans med medium och transmediumet Maria Svensson och har lovat Anette att hon ska få vara med. Även svägerska Emma vill vara med och lära sig mer om trollbordet. Det går en trend just nu inom nyadlighet att lära sig hantera trollbord. Ett trollbord har tre ben och svarar ja, nej och kanske på dina frågor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *