Handgjord keramikskål för Solhems Kurkmakeri

Den 13 Juni då prinsbröllopet ägde rum var jag på handkraft i Uppsala och gjorde min egen handgjorda keramikskål och här ser ni resultatet.

Kurkmakeri Sara Lotse på Solhems Kurmakeri för er som är intresserade att göra en egen kruka. Det går fort och det är väldigt enkelt. Häromdagen så blev jag uppringd för ett mycket hemligt projekt som är på gång i höst. Då ställdes frågan vad jag var duktig på och då svarade jag att pga att jag är dyslektiker så har jag gåvan att både måla och skapa konst med händerna.

Nu ska jag i väg på lunch tillsammans med en forskare som nyligen har varit på konferens med Bill Gates fru Miranda Gates. Jag kommer att göra ett helt reportage om honom och dela med mig allt om honom och varför han har mött Miranda Gates. Samt så ska ni få veta varför jag är på väg att möta denna forskare. Jag är en sökare och min sökning kommer att ta slut när jag har hittat det jag söker. Om man säger så här “den sjuke har bara en önskar, att bli frisk” så kanske ni förstår inom vilket område som denna man arbetar med som jag ska möta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *