Mitt möte med Hollywoodfru Isabell Adrian

Jag har haft ett fantastisk möte med Hollywoodfru Isabell Adrian som både har en egen klädkollektion som man kommer kunna se mycket utav på TV i höst och som med är aktuell med boken Sex, Droger och en DJ som snart även kommer ut i pocket 18 Augusti.

Jag har sett Hollywoodfruar och jag tycker att alla kvinnor är nationalhjältar. Många gånger så har man det så roligt när man följer catfight mellan Isabell Adrian och Gunilla Persson. Gunilla med sin katt är ju fantastisk rolig när hon kallar den för liten katt så visar det sig vara en stor katt. Jag tycker att till utseende så liknar Gunilla Persson Rod Stewards fru Jerry Hall.

Jag bara visste att Isabell Adrian skulle vara en fantastisk trevlig person för folk som det går bra för brukar vara trevliga och nöjda med sina liv. En människa som har det bra brukar må bra och sådana brukar få andra att må bra. Det gick heller inte att prata omkull Isabell och då förstod jag att hon var född i jungfruns tecken. Jungfruar är otroligt kloka och är väldigt måna om sina utseenden.

Jag fick en känsla av att Isabell var kunglig och sedan fick jag det bekräftat av henne också att hennes morfar var en oäkting till Bernadotte familjen.

Därför fick jag en känsla av att Isabell var kunglig

1) Hon har väldigt mycket gemensamt med prinsessan Sofia Hellqvist då båda har varit med i en reality show. Isabell var med i Robinson och prinsessan Sofia var med i Paradise Hotel. Båda två är vackra modeller samt så gjorde båda en klassresa och hittade sina prinsar. Isabella blev prinsessa av Hollywood och Sofia blev prinsessa av Sverige.

2) Isabell har ett motto och ordspråk som lyder “Om du arbetar hårt får du din belöning” detta påminner mig om Kungens jultal “Det flyger inga stekta sparvar”. De menar samma sak fast Isabell är mer diplomatisk i hur hon levererar sina åsikter och motton här i livet.

3) Hon har exakt samma ögonfärg och ögonform som prinsessan Madeleine.

4) Hon har Kronprinsessans diplomati och att de är lika jordnära. Jag vet att Kronprinsessan är populärast i kungafamiljen och jag tror att Isabell hade blivit lika populär som kronprinsessan för båda har ett ansikte utåt som får folk att känna att det har känt dem i hela sitt liv. Det var vad jag kände när Isabel kom ut i balkongen där jag satt och började småprata med mig. Det kändes som om jag hade känt denna tjej i hela mitt liv. Det är samma känsla jag får för kronprinsessan hur hon är mot folk hon möter första gången.

Visste ni att hennes efternamn är spanskt? Hennes namn låter verkligen som ett exklusivt märke och påminner om Elizabeth Arden se själva!

Jag frågade henne hur man ger ut en bok för någon som aldrig har gjort det?

Svar: Man ska börja att skriva några kapitel och göra en sammanfattning en så kallad synopsis, sedan skickar man ut detta till alla bokförlag.

När man ger ut en bok så har man en fråga man vill besvara och det svaret ska gå som en röd tråd i boken. En fråga hon även besvarar i boken är hur man får status i vårt samhälle? Hon besvarar även fördomar då människor tror sig veta vem hon är utan att ha mött henne.  Något väldigt klokt jag fick veta då är att folk gärna dömer en på förhand. Man bär liksom andras kors dvs den som har skapat ett rykte ger då detta i arv till nästa person som jobbar inom samma yrke. Man blir helt enkelt dömd p.g.a. av sina föregångare. Människor är ju så olika och ett yrke, stad eller ekonomi kan omöjligt beskriva en person om man inte lär känna personen. Hon känner att Sverige har för mycket av jantelagen och här håller jag med henne. När det väl går bra för en person i Sverige då är folk inte sena med att kritisera personen. Jag själv tror inte att folk utomlands lägger ner så mycket tid till att kasta sten på folk som det har gått bra för.  Hennes bok kommer ut  men i pocketform i augusti. Isabell vill vara ärlig och vill inte hymla med något utan stå för allt som hon har gjort och sagt.

Så här tänker jag när det gäller ärlighet och att lägga för mycket energi på folk (Anne bloggaren)

Jag (Anne) brukar tänka att folk aldrig missförstår mig när de dömer mig på förhand. De förstår mig (Anne) mycket väl för när jag väl tar avstånd behandlar de mig såsom de borde behandla mig alltså missförstod de aldrig mig. Folk spelar att de missförstår för att ha en ursäkt att leva ut sin aggression när andra har det bättre än dem eller när de känner sig underlägsna. En dömande människa är alltid en falsk människa och jag har aldrig trott motsatsen. För man ska aldrig springa efter någon som väljer bort en. Är en person dömande så har de redan valt bort en och jag skulle aldrig lägga energi på att försöka få en dömande människa att gilla mig. Det är som att i stället för att knacka på Guds port försköka få djävulen att öppna sin port och när djävulen väl öppnar sin port kommer man att brinna upp. Jag vill inte ens att en falsk och dömande människa ska ställa sig på min sida för då har jag ju misslyckats. Ju tidigare folk visar vilka de är desto mindre kommer jag att ångra den tid jag la ner på en människa i onödan.

Isabella har förut dejtat Jakob Rambergs son och känner således också prinsessan Sofia och har träffat Kungen och prinsessan Madeleine väldigt många gånger. Hon är även med i Amarantorden vilket innebär att man får knäböja för Kungen. Man blir inbjuden dit av en medlem och på den vägen så blir man invald.

Jag frågade även Isabell om hon umgås med folk i andra samhällsklasser?

Svar: Hon ställde direkt en motfråga till mig vad jag menade med samhällsklass och vilken klass jag tyckte att hon tillhörde. Isabell är inte en person du kan tala omkull hur enkelt som helst. Hon borde lära kungafamiljen hur man ger svar på tal. För så vitt jag vet så brukar Kungafamiljen läsa igenom frågorna innan och har även en rådgivare som talar om för dem hur de ska svara på frågorna. Här borde de använda sig av Isabell för hon är klockren, smart och otroligt vacker.

Jag frågade henne även hur man startar en klädkollekton för någon som aldrig har gjort det och vill lära sig av Isabell?

Svar: Det är både dyrt och svårt säger Isabell och det krävs bara ett bra plagg för att lyckas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *