Att vinna kundens förtroende genom 1 enkelt steg

Jag kan först och främst säga hur du i varje fall inte bör göra för att skapa bra samarbete med tiden.

Veckorevyn skriver illa om andra tidningar?

Att misskreditera ett annat företag i tron på att du då höjer ditt eget varumärke är att skjuta sig själv i foten. Att vinna kundens förtroende är inte så svårt som folk verkar tro. Tänk dig när du besöker en skönhetssalong och personen som behandlar dig direkt kritiserar en annan skönhetssalong inger detta dig mer förtroende? Varför lyssnar man ens på någon som misskrediterar andra i samma bransch? Hur kan man låta sig påverkas av folk/företagare som kritiserar sina konkurrenter? Det finns även bloggare som tror att andra är ett hot. Tänk er om tidningen Veckorevyn skulle skriva i sin tidning varför du inte borde läsa andra tidningar? Då har de redan misskrediterat sig själva och dessutom gjort gratisreklam för andra tidningar. När du talar illa om andra misskrediterar du endast dig själv och dessutom ger gratisreklam till andra. För folk hör inte vad du säger utan läser bara av dina känslor. Dina känslor kan du aldrig dölja oavsett i vilken maskerad dräkt du tar på dig. Folk känner inners inne alltid på sig vem du är så det bästa är att börja sluta ljuga och vara sig själv.

Är du rädd för konkurrens saknar du självförtroende!

För mig finns inte konkurrens över huvudtaget för jag tror att om man inte ser glädje i att det går bra för andra så säger man till universum att denna framgång fattas hos mig. När du väl uttalar detta till universum så säger universum gång på gång att du har rätt. Vips så kommer du själv att stå på samma ruta om och om igen. Fundera på vad det är som gör att det du tar på går dåligt? Fundera på vad det är du säger om andra och vad det är du tänker om andra.

Vill du vinna andra människors förtroende så lyft fram även dina konkurrenter och visa att du är en person att lita på. Jag tappar direkt förtroendet när en företagare börjar kritisera andra företagare i samma bransch. Våga visa att du inte känner dig hotat av andra genom att lyfta fram dem. Är detta svårt så är det minsta du kan göra för andra att inte kritisera dem i deras frånvaro. Ärlighet varar längst och jag vet att det som gör ont är alltid baserat på lögner. När någon säger något som gör mig ledsen eller nedstämd så vet jag alltid att det är lögner. För ingen sanning i världen gör ont för sanningen är att vi är menade att leva lyckliga och att bli inspirerade i stället för att känna oss hotade.

Ett svar på ”Att vinna kundens förtroende genom 1 enkelt steg”

  1. Jag är fortfarande i chock och förvånad över denna stora mirakel som hände i mitt liv, jag har ställts inför ekonomiska svårigheter eftersom jag förlorade min make. Jag surfade på internet en trogen kväll när jag såg kommentarer av människor som talar om hur Mr Camille Joel har hjälpt dem att upphandla sina FN Arv fonderna. Alla är qaulified för detta medel. Jag trodde inte, men jag väljer bara för att ge det ett försök och jag kontaktade honom via denna e-post ([email protected]) och jag blev tillsagd vad man ska göra, även om jag blev ombedd att presentera följande: – min födelseattest , International Passport / ID-kopiering och personuppgifter. Till min stora förvåning, när jag gick igenom processen enligt anvisningar från Mr Camille Joel, fick jag ett mail senare comfirming att mina kompletta arvsfonder har godkänts i min fördel. En ATM VISA KORT skickades till mig och jag var Eble att återkalla och överföra pengar till min personliga account.I har aldrig sett den här typen av ett mirakel innan. Jag uppskattar verkligen den trogna arbete Mr.Camile Joel i mitt liv och Gud välsigna honom för det goda arbete han gör. Du kan också ta kontakt med denna typ och trogen man för din arvsfonder via sin e-post: ([email protected]). Välkommen att ringa / text honom på (27842243775). Du kan också Skicka mig ett mail på ([email protected]), om du inte kan nå honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *