Kan man bota psoriasis artrit?

Nu har jag gjort min absolut sista Aqua Detox behandling hos Maria Dagerberg på Hälsokliniken i Uppsala.

I början upptäckte jag att jag började få finnar och utslag i ansiktet när jag började med denna behandling. Nu känner jag mig bara mycket sundare och friskare. Det gör en stor verkan för ens välbefinnande och jag har nu gått 6 ggr vilket är det ultimata för att få bäst effekt. Det finns folk som är gör detox med en té sort som heter just tetox som tydligen gör att folk går ner i vikt. En släkting kom och berättade att han hade gått ner i vikt med denna té. Jag har just nu 5 kg övervikt som jag vill bli av med och kommer prova på olika saker för att gå ner dessa 5 kg för jag vill väga 58 kg för att känna mig nöjd.

Jag lider av psoriasis artrit och det bli värre när jag går upp vikt. Förut hade jag psoriasis i båda handflatorna och nu har jag bara i min högra hand kvar och allteftersom jag går ner i vikt så minskar det. Jag tror att om jag går ner till 58 kg då kommer jag vara helt fri denna eviga plågan med psoriasis artrit i mina handflator.

Tänk om mirakel finns att jag någon gång kommer att bli läkt från min psoriasis utan att behöva gå ner i vikt? Jag har en autoimmun sjukdom som gör att jag har problem med min hud på detta sätt. Jag skulle kunna göra allt för att bli av med detta. Jag söker med ljus och lykta överallt för att kunna bli av med det utan att behöva gå ner i vikt. För alla människor som går upp i vikt drabbas inte av detta utan det är endast jag som drabbas av det. Jag känner mig väldigt ensam med mina sällsynta sjukdomar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *