Gissa vilken känd person jag har träffat?

Jag kan ännu inte avslöja vilken känd person jag har träffat.

Jag kan bara säga att det är en person som nu har varit i Sverige i 2 dagar och bor i U.S.A. Jag har fått äran att träffa denna känna person som är dessutom gift men ännu en känd person.

Personen lever ett liv många bara skulle kunna drömma om och så är det faktiskt med kända personer i U.S.A att man lever inte riktigt som kända personerna i Sverige gör. Allt verkar vara så mer mäktigt i U.S.A från deras event till hur de lever sin vardag. Jag har själv aldrig varit i U.S.A för jag gillar mer det som är antikt bevarat än det som är för modernt.

Inom kort kommer jag att visa bilder och intervju från en mega känd person som ni har sett i tv och även i skvaller tidningarna. Jag hade med mig min PR ansvarige för bloggen. Min fotograf var på semester så henne får ni ta del av när hennes semester är slut. Jag har mitt team som följer med mig på event och kändis träffar titt som tätt för att vara till hjälp.

Nedan bild har jag tagit på Ett hem hotell där denna kända person var bosatt under två dagar i Sverige. Snart mycket snart när jag får klartecken från personens PR agent så kan jag avslöja vem det är med både bild och text.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *