Restylane skinboosters tar bort rynkor på 20 minuter

Jag har varit på besök hos läkaren Christop på Restylane för att göra en Ataljé Restylane skinboosters för första gången.

Jag har inga rynkor utan har gjort detta för ett förbyggande syfte så att jag alltid har fuktig hy. När jag satt i väntrummet berättade jag för en klient om att jag tidigt vill behandla min hy så att man inte blir chokad när en person helt plöstligt är rynkfri. Har man inga rynkor så ska man ändå förbygga rynkor så att man aldrig får dem. Jag vill inte få rynkor och sedan börja med behandlingar.

Vad innebär Restylane skinboosters

Med tiden förändras hudens egenskaper – kollagen och elastiska fibrer försvinner och fördelningen och funktionen hos kroppens egen hyaluronsyra förändras. Hyaluronsyrans viktigaste funktion är att binda vatten och i takt med att den förändras så blir huden torrare, tunnare och mindre elastisk. I motsats till hudcremer som man lägger på hudens yta så arbetar Restylane skinboosters inifrån och ut. Genom att injicera hyalyronsyra precis under hudytan återställer Restylane skinboosters fuktbalansen och förbättrar hudens struktur, fasthet, elasticitet samt ger lyster. Enkelt förklarat så får huden en boost av fukt och ny energi. Restylane skinboosters kan användas, inte bara för att generellt förbättra hudens kvalitet i ansiktet, utan också för att förbättra utsatta och känsliga områden som hals, dekolletage, händer, knän så väl som partier med ärr/akneärr. Restylane skinboosters återskapar inte bara fukt och balans i huden, den ger också huden möjligheten att långsamt stärkas och bli fastare.  * Hyaluronsyra är ett naturligt förekommande ämne som har en unik förmåga att binda vatten.

Man gör denna behandling med ca 3 veckors mellanrum och sedan arbetar huden själv under några månade och då ser man förändring i hudens struktur. Jag har själv sett före och efter bilder på massor av människor som har gjort denna behandling och alla såg 10 år yngre ut. Se även några av före och efter bilder av folk som har använt Restylane Booster här.

Nedan och ovan bild ser ni CHRISTOPH MARTSCHIN, LEG DERMATOLOG Lång erfarenhet som Trained Restylane Proffesional behandlare. Christoph arbetar även som utbildare för Q-med Galderma.

Man får fylla i en hälsodeklaration om tidigare behandlingar inom både hälso och kirurgiska ingrepp. Jag satt i lugn och ro med en kopp kaffe med vanlijsmak och fyllde i dessa. Till sällskap hade jag en trevlig fröken och vi diskuterade skönhetsbehandlingar och sånt tycker jag är fantastisk roligt.

Maria Kajler är den som tar emot en i receptionen och är en f.d supermodell och har jobbat för Stockholms gruppen. Hon är otroligt trevlig mot klienter och det känns bra att bli mottagen av henne i receptionen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *