Jag har mött spöken på Drottningholms slott

Jag har fått besök av några turister från utlandet och så vi har åkt på utflykt till Drottningholms slott.

Jag är med i Beridna Högvakten så jag betalar inte inträde till de 13 kungliga slotten i Stockholm Fast jag fick betala för kronan jag har på huvudet som ni kan se på nedan bild. Jag har redan visat mina gäster runt på Uppsala slott och Domkyrkan och nu visade jag dem mitt favoritställe nämligen Drottningholms slott.

Sedan åkte vi till Gamla stan och åt rådjurssadel för 349 kr per person och det är nog det dyraste jag har ätit i hela mitt liv och det godaste så klart. Till det åt vi gravad lax med hovmästarsås. De andra gäster tog fisksoppa som förrätt och väl hemma drack vi ekologiska röda viner, vita viner och champagne som jag prenumenerar på.

När man åker till Drottningholms slott där många turister finns räcker det med att du sätter på dig en tiara eller krona för att turisterna ska börja fota dig. Så då kan ni tänka hur det såg ut när jag klev in med aftonklänning/balklänning? De som var roligast var tyska äldre damer för de var verkligen trevliga och roliga att prata med. Nu hade jag tur att det var väldigt lugnt på Drottningholms slott för jag vill inte ha för mycket folk omkring när jag är där för att fota. Det händer att jag ibland skickar mina bilder till tidningen rojalisten och får dem publierade då jag är medlem av rojalistföreningen. För mig är det en stor ära när mina bilder blir publicerade. Jag har träffat vår ordförande Patrik Åkesson väldigt många gånger under årens lopp som jag har varit medlem.

Jag lovar er att det spökar på Drottningholms slott för jag har själv sett gestalten och har tagit bilder av den längre ner.

Spökar det på Drottningholms slott? Titta nog på detta fönster längst ner till höger. Ser ut som en kvinna som tittar ut. Hon har mörkt hår och vit slöja eller huvudbonad som man använde på ca 1700 talet. Denna bild har jag tagit från ett fönster på Drottningholms slott för då kan man se in i gården. I gården finns ett liknande lite mindre variant av Drottningholms slott byggnad och i den såg jag spöket. Jag har hört också att det spökar på Drottningholm slott på post 5. Vet ej ens vad post 5 är? Gråkappan” sägs glida runt med sitt hästaskrälle på post 5.

Schefflerska palatset på Drottningholms slott har gått under namnet “spökslottet” sedan 1700 talet. Det sägs att operasångaren Gustav Sandström har begått självmord där.

Nu ska jag i väg till restylane i Stockholm och få en prinsess behandling för min hy. Ni kommer få se bilder före och efter hur min hy kommer att glänsa av behandlingen.

I morgon ska jag träffa en hemlig känd person från Hollywood och mer om henne får ni ta del av inom kort. Det ska bli så spännande att få träffa denna super kända kvinnan som är mer känd i Sverige än i U.S.A

 

4 svar på ”Jag har mött spöken på Drottningholms slott”

 1. Snälla Anna von Porat,
  Bilden på “dig” i något slags diadem och med Kungafamiljens numera avlidna labrador “Jambo” vid sidan av, är ju ett falsarium!
  Den ursprungliga bilden föreställer Kronprinsessan Victoria. Du har manipulerat bilden genom att ta bort Victorias huvud och satt dit ditt eget. Jag skulle dessutom tro att du kopierat bilden från FB-gruppen Kunglig historia, där det var jag personligen som lade upp originalet. Det är förbjudet att stjäla bilder på det sättet!
  Det riktiga fotot är taget av den svenske fotografen Jonas Karlsson, som har ett samarbete med tidskriften Vanity Fair. Det var i den tidningen bilden publicerades första gången för ett antal år sedan.
  Att som du ge sken av det faktiskt är du som syns på den bilden, är minst sagt häpnadsväckande. Har du ingen respekt för pressetiska regler och upphovsrätt?
  Om jag var du, skulle jag omedelbart ta bort denna manipulerade bild från bloggen. Om Jonas Karlsson ser detta, kan du råka väldigt illa ut och hamna i klammeri med rättvisan.

  1. Bilden är tagen från google och inte från någon Facebook sida. Denna gjorde jag innan jag gick med i den gruppen du talar om. Jag har massor av sådana bilder som är manipulerade och du finner mer i bloggen.

 2. Desto värre!
  Du erkänner alltså att du har “massor” av bilder i bloggen som du stulit och manipulerat efter eget gottfinnande!
  Jag häpnar! Jag rekommenderar dig att rådfråga din “mentor” Marianne. Förhoppningsvis har hon alla bestick i lådan och kan råda dig att agera i enlighet med de upphovsrättsliga regler som finns och som dessutom är fastställda i svensk lag.
  Ett mejl till Jonas Karlsson och du ligger väldigt risigt till…
  Ta bort bilden på dig som Victoria. Den är manipulerad, därmed falsk och dessutom stulen rakt av…från nätet.

 3. Anki H du verkar inte ha bättre för dig än att spela jurist på nätet. Det angår väl inte dig vad andra människor gör. Vem är du i det hela anställd av hovet för att spionera? Lägg ner och skaffa dig ett värdigt liv i stället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *