Vinprovning och prenumeration på vin

Har du ofta möten med olika samarbetspartners och vill göra en trevlig vinprovning som en trevlig brytpunkt på ert möte?

Jag gillar proffsiga möten där alla är i tid och alla är på gott humör. Jag är en van värdinna gällande mottagandet av olika typer av gäster. Man vill ju inte bli långrandig och bara diskutera business utan man vill kunna göra något roligt också som vinprovning mitt i allt. Jag har börjat premunera på vin från Invinitum och ar fått hem nedan viner:

Exklusiv EKO Juni 1

Franciacorta Satén Brut NV

Les Cretes Petite Arvine 2013

Chateau Rioublanc Bordeaux 2012

Chateau Beau Rivage Benjamin 2010

För mig är eko ett naturligt val både gällande mat och vin. Jag har ofta besöka och möten hemma hos mig tillsammans med olika samarbetspartners. För mig är det av stor vikt att göra ett gott intryck och kunna bjuda på det bästa ur sortimentet.

Jag har inte tid att gå till systembolaget för att köpa viner och gör det helst via internet hemma i lugn och ro. De ringde mig och sa att jag hade ett stort paket de skulle leverera hem till mig. Efter en timme ringde det på dörren och jag tog emot min prenumeration från Invinitum med 12 flaskor som ni kan läsa ovan vilka jag beställde. Jag har då till detta lagat hemmalagad hamburgare med ost, tomat, ketchup, gurka och till detta stekt potatis och sivri paprika.

Till hamburgare passar alla slags viner och även vita viner om det är en fiskhamburgare som du har lagat. Jag kopplar bäst av bland böcker och om jag har en god vin att dricka. Bakom mig ser ni även en av mina favoritböcker Hämnden bär Prada som är en uppföljare till första filmen som heter Djävulen bär Prada med Meryl Streep. Det var den filmen som fick mig att vilja börja blogga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *