Starta en internatskola

Vill du starta en internatskola så ska jag ge dig lite inredningstips från Elj där du kan finna massor av olika stilar.

Det finns redan internatskolor i Sverige en av dem finns i Värmland där prins Carl Philip har gått. Skolan heter Lundbergs skola och har funnit sedan 1896.

En skola som jag anser är vacker är Seminaritet Lärarhögskolan i Uppsala och så älskar jag inredningen på Carolina Redeviva. Du kan också på Elj få hjälp med event inredning mm. Du kan starta en internatskola och inreda den barnvänligt och sedan så kanske du på skolan ska bjuda in föräldrar till olika event. Kanske vill eleverna själva skapa event och då behöver man lite snyggare möbler till detta. Du kan även inreda skolgården med ihopfällbar bänkset som nedan.

När skolan stänger på sommaren kan du enkelt fälla ihop ovan utomhusmöbler och ta in dem. Du kan även använda dessa inomhus i tex matsal om du då använder flera stycken. Dessa skulle jag också kunna tänka mig använda om jag hade en utomhusplats. Jag brukar annars gilla rottingmöbler och tycker att just rotting passar till trädgård nära borggårdar tex Uppsala slott eller varför inte Drottningholms slott. Jag ska dessutom 20 juni få gäster från Turkiet och ska ta dem till olika museum och slott runt om i Sverige. Jag betalar inte inträde till de 13 kungliga slotten i Sverige för att jag är medlem av Beridna Högvakten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *