Din inneboende läkande kraft mot all hälsoproblem

Jag har träffat författaren Ulrik Jansson som har skrivit boken När livet brinner på Saffrans Polo i Uppsala för att diskutera hans bok.

Hur mår Du egentligen, min vän? Den här boken vill återupprätta tron på Din inneboende och läkande kraft, som alltid är närvarande, men kanske inte tillräckligt aktiv. Kraften kallas ibland ”gammal kunskap”; det kan vara kunskap som är medfödd och ibland följer den sunt förnuft – men inte alltid! Oftast beror det på, vad som för tillfället anses förnuftigt. Vetenskapen har länge försökt inpränta i oss att om saker inte går att påvisa, så existerar eller fungerar de inte.

Ulrik berättade att han även kunde se vilka problem folk hade med hälsa och varför de hade börjat få sina hälsoproblem. Här håller jag med Ulrik om att all hälsoproblem vi får i livet handlar först och främst vilka känslor vi tacklas med i livet. Något jag tex har upptäckt är att kvinnor med fibromyalig oftast inte har blivit ammade eller på något annat sätt inte riktigt har fått närhet till sina mödrar. De kanske blev adopterades bort eller så var deras mamma lite frånvarande på ett eller annat sätt. Sedan har jag också upptäckt att kvinnor med migrän oftast inte har kunnat leva ut sin ilska som i stället sätter sig i huvudet på dem som en kompensation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *