Nya UNT chefen Charlotte Friborg & älskade unge

Jag och Emelie (som är aktuell i älskade unge på aftonbladet) intervjuade nya UNT chefen Charlotte Friborg för några månader sedan. Den finns ingående att läsa på mediamman.se.

Jag kommer i juni-juli intervjua en mycket känd person som bor i USA och kommer att resa till Sverige snart. Jag har blivit tillfrågad om jag vill träffa denna kända person och jag tackade givetvis ja. Vill än inte avslöja vem denna kända person är utan ni kommer att få ta del av det under sommaren.

Jag kommer även att få ackreditering för massor av festivaler som kommer att pågå i Stockholm under augusti och i oktober är jag med i en gala där en film om mig kommer att visas. På torsdag möter jag en dokumentär regissör som ska göra en kort dokumentär om mig. I morgon är jag åter i Stockholm för ett event för Shenet och enligt rykten så kommer jag få träffa arrangörerna Jennie och Marie Forsén igen och detta ser jag fram emot. Jag skulle senar på kvällen intervjuas på en speciell soffa som ska sändas på Youtube kanal, men personen har tydligen rest utomlands så detta får bli vid ett annat tillfälle. Jag klarar ändå inte av två event på en och samma dag för min schema är väldigt tidspressad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *