Bli av med slaggprodukter med Detox

Nu ska jag berätta om Detox mer ingående och vad det är bra för.

Detox är bra för dessa saker:

Att hjälpa organen i kroppen, främst lever och njurar, att lättare utföra sina funktioner, dvs utrensning av avfallsprodukter, toxiner, kemikalier, giftiga tungmetaller – sådant som på sikt kan orsaka sjukdom.

Du blir helt enkelt av med slaggprodukter som din kropp har samlat på sig med tiden. Du behöver inte vara sjuk eller ha hälsoproblem för att göra en detox behandling. Du kommer ändå märka skillnad i din kropp. Det är som att säga att endast en person med fetma behöver motionera för att må bra. Alla människor oavsett vikt mår bra av att röra på sig. Vardagsmotion är bra för alla människor. Vattnets färgförändring beror på elektrolys och sker med eller utan att fötterna är i vattnet ! Njurarna och levern, som ombesörjer reningen, får hjälp att lättare och effektivare utföra sin funktion.

Jag går på regelbunden Aqua Detox behandling hos Maria Dagerberg på Sturegatan 1 i Uppsala.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *