Prinsbröllopet bröllopsgåva

Ingen har väl missat prinsbröllopet på tv som sändes i går ända fram till 5 på morgonen?

Jag har sett nästan hela prinsbröllopet och till slut somnade jag framför tv:n för det tog aldrig slut. Samma dag så gjorde jag en sockerskål på Uppsala handkraft med en liten kungakrona som kronan på verket. Efter mitt konstverk åkte jag mes svägerskan Emma till Ulvakvarn och kastade stenar i fyrisån.

När jag tittade på salongen där de skulle dansa val på prinsbröllopet så tyckte jag att miljön påminde mig mycket om Odd Fellow huset där vi på Rojalistföreningen brukar samlas. Sist så firade vi på Odd Fellow när Rojalistföreningen fyllde 30 år.

Jag hade tipsat denna inredning för prinsparet inför deras prinsbröllopet bröllopsgåva när de ska inreda sitt hem.

Snygg tavla i vintagestil med bestick. Originalet är en handritad illustration från 1800-talet. Printat på tjockt obestruket papper av hög kvalitet.

Print med två kronor på bakgrund av text. Texten kommer från en gammal bok. printar sina blad på obestruket papper. Levereras i tub. De har en visningsbild med vit passepartout runtom postern. Då sitter den i en 70x100cm ram med vit passepartout.

Vet du inte vad du ska ge Prinsbröllopet bröllopsgåva så har du dessa tips som alltid kommer att gå hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *