Hur man går ner i vikt utan att lyfta ett finger

Hur man går ner i vikt utan att gå upp dem igen?

Jag har fått frågan massor av gånger vad det är jag gör eftersom jag går ner i vikt hela tiden. Här har ni svaret att jag går på behandling med iLipo + TEI behandling en timme och sedan mäter Madeleine Stenslind både före och efter med måttband.

Jag skulle aldrig skriva något i bloggen jag inte kan stå för. Jag har verkligen bevis både skriftlig (där ni kan se mina mått nedskrivna före och efter behandlingen), samt bildligt genom att ni kan se hur smal jag har blivit. Nu vet jag hur man går ner i vikt och dessutom kan behålla vikten. Detta är verkligen ingen jo jo bantning utan detta är permanent. Detta innebär inte att jag börjar unna mig socker eller onödiga kalorier. Detta är för de där extra kilon man aldrig blir av med vad man än gör. Så hur man går ner i vikt utan att behöva anstränga sig för mycket?

Jag har nu gått ner 4 centimeter i midjan, 3 centimeter på låren på två behandlingar. Folk som känner mig vet att jag har gått ner i vikt ännu mer de senaste dagarna och det kan jag tacka Madeleine för.

Ett svar på ”Hur man går ner i vikt utan att lyfta ett finger”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *