Kunglig design prinsessan Sofia Hellqvist & Carl Philip

Eftersom prins Carl Philip och prinsessan Sofia Hellqvist är gifta numera ville jag göra en kunglig design på min sockerskål.

Jag har varit på Handkraft på Sysslomansgatan 6B i Uppsala och gjort en kunglig design med en kungakrona på som pricken över i:et eller som verket på kronan. Detta är verkligen rätt i tiden då sista kungabarnet nu har gift sig och det passar även för vad jag kallade mig för innan bloggen fick heta Veckomagasinet. Innan kallade jag min blogg för Hertiginnan och det namnet fick jag inte använda mer och det är en lång historia bakom. Varför jag inte fick kalla mig för Hertiginnan kan jag inte heller gå in på detalj. Sagt och gjort så ändrades namnet och numera kallar jag mig bara för frilansjournalist för Veckomagasinet och för tidningen Rojalisten, då mina bilder publicerar i den tidningen när jag fångar bra bilder.

Sockerskålen är tillägnad prinsessan Sofia Hellqvist för att hon i dag blev prinsessa av Sverige och Hertiginna av Värmland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *