Att vara på topp är ensamt som Kronprinsessan Victoria

Jag skulle aldrig kunna jobba under en chef någonsin i mitt liv och vill dela med mig av fördelarna med att vara en egen tex Kronprinsessan Victoria är sin egen.

En chef på topp är också ensam och jag väljer hellre att vara ensam än i dåligt sällskap. Är du tex anställd på ett företag och blir orättvist behandlad så kan du alltid vända dig till tex advokatbyrån i Stockholm. Namnet säger mycket om vad du kan få för hjälp. Helst av allt så vill man ju slippa bli orättvist behandlad eller av med ett jobb på falska grunder. Har du väl blivit orättvist behandlad kan du vända dig hit.

Visste du tex om att en statschef inte kan bli dömd utan har immunitet? Jobbar du åt Kungahuset tex så kan du nog inte vända dit till någon advokatbyrå och klaga för Kungen har immunitet. Du får då använda ditt f.d jobb som en merit för framtiden och kalla dig för hovleverantör i värsta fall.

Jag hade en önskan förut att få jobba inom Kungahuset och har varit medlem i rojalistföreningen i mer än 10 år nu. Jag frilansar åt vår tidningen Rojalisten och sist när Kronprinsessan var i Uppsala så var jag där som frilansjournalist för tidnigen Rojalisten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *