Gruppen Roxso & mingelbilder av gästerna

Gruppen Roxso består av Caroline Roxy och Sofie Larsson.

Modevisningen ägde rum på Nordic Light Hotell och genast när jag kom in på hotellet blev jag mottagen av två värdinnor som stämde av mig på gästlistan.

Vi fick se modevisning med kläder från Caroline Roxy som stavas RX och modellerna hade stora örhängen med hennes logga som just var RX. Det kommer flera inlägg och bilder med både kläder och bilder även av en annan grupp som sjöng för oss. Kläderna hade en röd tråd så att man nästan kunde känna igen en röd tråd i Caroline Roxys kläder. Man har då valt modeller med karisma och rätt attityd dvs inte bara gått efter vikt och längd. Ett stort plus för Caroline som har valt denna väg att välja modeller. Caroline visade upp sina kläder för Bubbelroom och Jofama. Hon har tillsammans med Global model scouting gjort en turné och hittat sina modeller för denna kväll. Kvällens värdinna var Lifestyle bloggaren Sara Tjulander och fler bilder av henne får ni se i nästa inlägg.

Jag har tagit massor av bilder och dessa får ej plats i samma inlägg så jag valde att dela upp dessa inlägg så att de blir separata inlägg.

Nedan ser ni en blandade mingelbilder över de gäster som var inbjudna.

 

 

Ett svar på ”Gruppen Roxso & mingelbilder av gästerna”

  1. Mums, snacksen och tilltugget såg riktigt gott ut. Goda snacks får mig direkt att tänka på fredagsmys, och vad jag längtar.
    Men.. behöver ju inte längta, det är ju fredag 🙂
    SKÅL!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *