Bloggaren Caroline Roxy klädkollektion RX

Bloggaren Caroline Roxy har i unga år hunnit med både sång, egen klädkollektion och proffs bloggare.

Jag blir så inspirerad av att en sådan ung tjej kan ha hunnit med så mycket i sitt liv. Hon är både fotomodell, sångerska, designer egen klädkollektion och dessutom proffsbloggerska. Hur hinner denna unga kvinna med så mycket kan man undra? Tänk att först se en modevisning med hennes fantastiska kollektion och sedan kliver hon och hennes andra hälft i duon Sofie Larsson för gruppen Roxso och sjunger Goodbye. Jag har helt fastnat för låten Goodbye och den går om och om i min hjärna just nu. Det är typiskt en låt man fastnar för och inte kan låta bli att sjunga på.

När jag tittar på kläderna så ser jag en röd tråd av Rockabilly känsla för kläderna. Kanske borde Caroline Roxy ändra stavningen på sitt efternamn till Rocksy? Lite tips från mig som är entreprenör bara. Jag har föreläst om just mitt entreprenörsanda och då brukar jag ofta komma med goda råd till publiken när de ställer mig frågor.

Nu ska jag i väg och träffa en annan mycket ambitiös kvinna som både är sångerska, författare, regissör, skådespelerska och äger ett eget bokförlag. Hon och jag brukar ge varandra råd och tips och är varandras mentorer. Jag ska ju ge ut en bok och kan inget avslöja vad den handlar om.

Universum hör ditt namn oavsett vem du talar om.

Jag lär mig något nytt varje gång jag är på ett event eller pressmöte. Hur folk planerar sina event i detalj och får väldigt mycket inspiration. Jag är dyslektiker och har läs och skriv svårigheter just därför har jag ett starkt bildminne och kommer ihåg bilder i detalj.  Det kan låta som om mitt liv är en dans på rosor för att jag är positiv i bloggen. Mitt syfte med att blogga är att inspirera mina läsare till att göra precis det de vill göra här i livet. Ni ska inspireras av Caroline och inte se henne som ett hot. När ni känner er hotade så säger ni till Universum att ni aldrig kan bli det ni drömmer om att få vara. Universum kommer alltid att hålla med er vad ni än tror om er själv och vad ni än tror om er framtid. Tänk om Universum alltid har rätt i sin feedback och bekräftelse till er? Vad skulle ni då säga Universum? Skulle ni då våga säga hur inkompetenta ni är? Nej ni skulle genast säga bra saker om er själva. Visste du att vare sig du säger bra saker om dig själv eller andra så hör Universum bara ditt namn i allt? Om ni kritiserar någon annan så hör Universum att ni kritiserar er själva. Därför var glad för andras skull som om det var ni som hade lyckats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *