Bekämpa rynkor med peel off mask

Jag får inte nog av böcker och får massor av böcker hem från olika författare.

Det är något med universum att alla författare hittar mig samtidigt och vill skicka senaste exemplaret av deras nya böcker. Boken är skriven av Mattias Kronstrand som har skickat den till mig personligen. Den var inte svår att plöja igenom för den var så tunn och liten.

När man lägger på en ansiktsmask så vill man ju roa sig under tiden som masken verkar. Jag brukar därför läsa böcker medans jag sitter med en mask. Jag har använt en svart mask från My Beauty. Vill ni också prova denna mask? Ni kommer definitivt inte att ångra er för den gör verkligen sitt jobb.

Jag började läsa boken och helt plötsligt ringde det på dörren och då hade jag fått gäster från Halmstad. En kvinna som lanserar ett skönhetsmärke som jag träffade på Stockholm Beauty week. Vi skulle egentligen träffas på en föreläsning där hon skulle vara sponsor för föreläsningen. Föreläsningen ställdes in och hon fick ändå stanna kvar i Uppsala på Akademihotellet nära Carolina Redeviva. Jag fick ett fantastiskt möte och hon var så positiv trots att föreställningen var inställd. Jag tror att jag aldrig förut har träffat en sådan tacksam människa som gav mig massor av god energi.

I kväll åker jag till Nordic Light Hotell i Stockholm för modevisning. Bloggaren Roxy ska visa upp en kollektion och det kommer vara kända artister mm som uppträder.

Ett svar på ”Bekämpa rynkor med peel off mask”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *