I dag intervjuas jag om blogg etik

Enligt attraktionslagen så ska du endast följa ditt eget hjärta!

Jag förstår att folk kan tycka att detta är något jag borde ha tänkt på under jul. Jag tycker inte om att man måste placera en maträtt eller bakelse till en viss tidpunkt. Regler är påhittade av människan och jag behöver inte följa andra människor påhitt. Jag är verkligen en egen person och går alltid min egen väg. När jag går någon annans väg så har det alltid blivit fel. Oavsett vem jag möter och vad människor säger så lyssnar jag knappt utan går alltid min egen väg för endast då går jag på en rätt väg som leder mig till både hälsa, goda relationer och karriär. Så fort jag avviker från min egen väg blir jag sjukare, gör personlig konkurrs och får sämre relationer. Därför så följer jag endast mitt eget hjärta och blir aldrig påverkad av andra människor beslut eller åsikter. Det är sjukt hur lite jag påverkas av andra människor och jag bli bara bättre och bättre med tiden på att endast följa mitt eget hjärta. Jag gör precis det jag vill när jag vill och planerar mitt liv efter hur jag vill leva den.

Jag har genomgått en transformation och hittat min vägledare här i livet och vet ni vem den personen är? Det är jag själv som har blivit min egen vägledare för jag känner inte att någon annan kan vägleda mig utom jag själv. Jag kan vägleda andra, men ingen kan vägleda mig och detta har jag äntligen accepterat. Det är bara med min egen tankes kraft som jag kan åstadkomma något i mitt eget liv så varför ska jag då rådfråga andra människor när jag kan denna lag redan?

Du kan endast attrahera med attraktionslagen om du följer ditt hjärta. Du kan aldrig attrahera med attraktionslagen om du tvivlar och tror mer på andra än tror på dig själv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *