I stallet på min ridskola i Aghersta

Nu får ni tillfälle och följa med mig hur det ser ut på min ridskola i Aghersta när jag är i stallet med hästarna.

Jag hade både min ridlärare Caroline och fotograf Jens med mig som tog bilder av mig medans jag red på häst och vari stallet.

Min ridskola hittar ni på Agersta Islandshästcenter, 1 min utanför Uppsala. Jag brukar åka tidernas väg när jag åker ut till Agersta för att rida på min ridskola. Tidernas väg går längst en väg utanför Luthagen i Uppsala och jag har alltid älskat namnet tidernas väg. Det är som namnet låter verkligen tidernas väg eller tidernas plats. Ni måste besöka gatan för att förstå vad som menas för det går inte att beskriva i en blogg om en plats som är så vacker i både namn och bild. Besök Tidernas väg någon gång ni är i Uppsala så förstår ni exakt vad jag menar.

På Facebook är jag med i en sida som heter något i stil med “om du är från Uppsala” och där ser jag fantastisk vackra bilder av Uppsala och många gånger finns tidernas väg med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *