Caroline Swedbom smycken

Smycken från Caroline Swedom som jag kom i kontakt med när jag var på eventet för Maruschka De Margo.

Caroline Swedbom är designer och tillverkare av dessa vackra smycken.

Jag har dessa örhängen från smyckesdesignern Caroline Swedbom och som ni ser på bilden ovan så har hon exakt likadana. Jag älskar just denna mintgröna färg. Jag gillar denna färg både som inredning, ögonskugga och smycken. Jag har just nu vackra tapeter hemma i denna mintgröna färg med stänk av gulddetaljer. Om ni tittar noga på nedan bild ser ni boken som heter Margo Modedrottningen som finns att båda köpa i butiken Maruschka och ute i bokhandlen.

Det var massor av kvinnor som stod och tittade på dessa vackra smycken. Jag gav smakråd till en av kvinnorna och hon lyssnade på mina råd och köpte exakt de smycken jag ansåg att hon passade i. Alla värdinnor för denna kväll bar klänningar från Maruschka och dessa såldes bättre märkte jag. De var ju levande skyltdockor så självklart säljes dessa kläder bättre.

Ett svar på ”Caroline Swedbom smycken”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *