Vill du prova spå dig via ett medium

Vem om inte jag har provat flest medium här i livet?

Vare sig du tror på det övernaturliga eller inte så är det alltid roligt att spå sig hos ett medium. Jag har spått mig hos massor av olika medium och kommer med stor risk att fortstätta med det. Det jag har märkt är att många som är duktiga medium är skelögda för de ser in i en annan dimension. Jag tror också att den som är duktig använder mer av sitt undermedvetna än genomsnittet. För vi blir mediala med våra sinnen och inte som folk påstår “min guide” eller något annat de kallar vid olika namn. Allt kan refereras tillbaka till din egen intelligens och det finns ingen intelligens utanför dig själv.

Är du nyfiken på att testa ett medium kan du besöka spådom online för att ta reda på något om din framtid. De flesta människor är mest nyfikna på kärlek, romantik och förhållanden när de ringer ett medium.

 Detta har jag inte fått från ett medium, men ni ska veta att jag snart kommer att ändra hårfärg helt för att en person sa att jag skulle passa i en helt ny färg. Denna person brukar ha god smak. Det finns även medium som jobbar som stylist och då rådfrågar anhöriga på andra sidan om råd hur deras klient borde klä sig i för färger. Jag har även varit hos en sådan stylist också. Som jag alltid säger och säger det om och om igen, säg ett medium eller alternativ terapi jag inte har provat. Jag älskar att prova nya saker och just nu är jag helt inne i drömtydning och ska träffa en mycket känd författare som skriver om drömtydning hemma hos mig. Hon bjöd mig till Stockholm, men jag känner att jag vill träffa henne i min egen bostad.

Ett svar på ”Vill du prova spå dig via ett medium”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *