Så här åldras din hy och får rynkor

Jag har fått lära mig massor  om våra rynkor på frukostmötet med Restylane som föreläste om Daylong produkter från Galderma.

Nedan visar jag bilder på hur din hy åldras. Nedan ser ni vänster sida av mannen som var vänt från fönsterljus. Den högre sidan var alltid vänd mot fönstret utan att fönstret var öppet så nådde ändå solstrålarna huden. Ser ni skillnaden på hans högra och vänstra sida beroende på var solstrålarna har nått mest? Passa er för solen nu när ni ser svart på vitt vilken skillnad det gör på längden för er hy och era rynkor.

Nu när jag har sett att solen är boven gällande rynkor kommer jag att vara väldigt försiktig med solen och skydda mig med Staylong produkter från Galderma. Jag kommer nu hädanefter stanna inomhus när solen är för stark och undvika att gå ut mitt på dagen. Solen är som farligst mitt på dagen. Säg heller inte att solen i Sverige inte är farlig. Sol som sol det spelar ingen roll var solen skiner så länge du kan få rynkor av den.

Man ska skydda med den högsta solskyddsfaktorn så att man inte får solskadad hy eller fläckar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *