Proffs fotograf Jens på min ridskola

Proffsfotograf Jens har följt med mig till min ridskola i Agersta och tagit bilder av mig.

Även min ridlärare Caroline var med och tog vissa av bilderna som finns i ett annat inlägg. Agersta Islandshästcenter, 1 min utanför Uppsala. Ni hittar Agersta ridskolans FB grupp här.

Jens har följt med mig till min ridskola i Agersta och tagit proffsiga bilder av mig som jag bl.a använder i min header högre upp i bloggen. Jens har även varit med på mina blogg event hemma och tagit mingelbilder av mina gäster. Dessa event har sedan blivit sponsrade av olika företag som har hört av sig och sponsrat med gåvor till mina gäster i form av goodiebags. Mitt nästa event blir 22 april och då kommer nya företag att synas bland mina goodiebags till gästerna.

Jens är en proffsig fotograf som är lätt att samarbeta med. Han har verkligen fångat upp bra vinklar som gör att jag blev nöjd med varenda bild som han har tagit. Många gånger brukar jag vara väldigt kräsen när det gäller bilder på mig själv. Jag behöver ta flera hundra innan jag blir nöjd med ett enda av dem. I detta fall så blev jag nöjd med de flesta bilderna av mig för Jens har verkligen fångat mig på bild.

Min ridskola i Agersta hittar ni här om ni skulle vilja börja rida. Mina läsare får 10 % rabatt på Turridning om ni uppger kod “VECKOMAGASINET”.

Ni kan även gå in på min mikz app och se bilder som Jens har tagit om ni sms:ar veckomagasinet till 72 722.

Ett svar på ”Proffs fotograf Jens på min ridskola”

  1. Idag är våld vanligare och vanligare i familjer och förhållanden. Idag blir man mer populär om man är smal och fit än om du har några/flera kilon för mycket på kroppen. Idag blir man sedd mer om man ser bra ut i andras ögon. Idag tror man att man blir mer populär och accepterar mer om du utför skönhetsingrepp. Idag måste man “spela spel” och “leka svår” för att få den personen du vill och för att denna ska bli intresserad och hålla intresset uppe. Håller ni med mig?

    https://nouw.com/hanshen/vi-lever-i-ett-samhalle-da-tacksamhet-vi-18295555

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *