blogg event hemma med två olika bolag

Denna gång har jag bjudit in flera aktörer till mitt blogg event hemma.

Jag borde nästan starta ett tv program som får heta hemma hos mig på blogg event för att jag har börjat ha dem så ofta.

Vi har fått undervisning av två olika företag hur vi kan tjäna pengar medans vi sover. Varför tror folk att man måste slita som ett djur för att tjäna pengar?

Mina blogg event brukar bli väldigt välbesökta och lyckade. Jag har haft två blogg event hemma och då har jag haft mellan 10-15 besökare varje gång. Jag känner att det blir för många åt gången att undervisningen inte riktigt når på den nivå vi önskar att den ska nå till folk. Därför har jag nu begränsad antal till 3-5 personer varje gång. Det får verkligen inte överstiga 5 personer för då blir det för mycket helt enkelt. Vi får undervisning i att investera pengar på ett sätt som ger avkastning för framtiden. Denna metod måste man ha en presentation till och går inte att bara förklara enkelt i en blogg för än har jag själv inte ens all kunskap för att kunna ge undervisning vidare till folk. För varje blogg event jag har hemma så kommer jag att utvecklas mer och mer och på detta sätt kunna förmedla detta lättare till andra människor som är intresserade av investering och avkastning. Just nu måste jag hänvisa de som är intresserade av detta vidare till de som undervisar i ämnet.

Sponsorerna för detta blogg event var följande företag:

Fotkomfort

Margerete Nudel

Magnetix

Agersta Ridskola

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *