Jag tar bilder varje dag för min blogg

Jag fick frågan hur ofta jag tar bilder som jag publicerar i min blogg varje dag.

Det finns något som heter bad hair day och visste ni att jag just har myntat något helt nytt nämligen bad face day eller bad make up day? Om du känner att ditt smink inte har blivit snyggt så kan du dölja ditt ansikte med en hatt och ändå kunna ta bilder av dig för att lägga ut dem på din blogg eller hemsida.

Jag tar bilder varje dag för min blogg annars skulle det inte fungera. En blogg behöver uppdateras varje dag och helst flera gånger per dag.

Nu till sommaren så vet jag att det är populärt med blommiga klänningar. Jag gillar klänningar som är enfärgade och tittar man igenom min blogg så är det också vad man hittar hos mig.

Som bloggare får man ta emot otroligt mycket av sponsorer som vill synas på bloggen. I dag har jag tagit ut ett stort paket med produkter från märket Déclore, Priorie och IB minerales. I morgon ska jag hämta ut paket med kex som innehåller stevia som tillsammans med Design by Nudel ska delas ut till mina gäster som kommer till mitt event jag har hemma.

Jag gillar det romantiska i allt både gällande kläder, möbler och val av inredning i mitt hem. Det jag absolut inte gillar är modet mellan 70-90 talet för antingen är det för stelt eller för mycket av en julgran.

Facebook

Jag har fått frågor av människor jag möter om min Facebook. Jag måste säga att jag är inte ensam om min sida. Det är flera personer som står bakom min Facebook för jag skulle omöjligt kunna hantera den ensam. Vissa har blivit blockerade och det är inte jag som blockerar utan de blir automatiskt blockerade om de spammar eller skriver något olämpligt. Var vänlig skriv inget olämpligt för allt som leder till blockering leder vidare till en anmälan om det fortsätter. Jag har facebook administratör Lotta Carlberg från bokaflerakunder.se som hjälper mig samt min SEO expert Alf Mikael Cromsjö som är bosatt i Portugal och kommer till Stockholm ibland och då träffas vi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *