Nagelteknolog

Att jobba som nagelteknolog ett jobb jag aldrig skulle ha tålamod för.

Jag skulle nog aldrig orka jobba som nagelteknolog. Jag har en gång fått mina naglar stylade av en nagelteknolog och mitt tålamod tog slut. Jag orkar inte sitta och vänta på att någon ska fixa och trixa med mina naglar. Det ser lika fint ut om jag målar dem själv som att någon annan målar dem fast att det är en stor prisskillnad. Jag tycker det är snyggt med fina naglar, men mitt tålamod kan verkligen svika mig. Jag är sorten som inte klarar av att bara sitta still och går därför väldigt sällan på bio och teater. Man måste då sitta still i mer än en timme och det klarar inte jag.

Utbilda till dig nagelteknolog och öppna en egen salong är nog det bästa du kan göra. De sitter i timmar och får ca 490 kr om det är ett billigt ställe. De borde få mer betalt när de behandlar 10 fingrar på så lång tid.

Dagens Schema i Stockholm

I dag åker jag till Stockholm först ska jag till Yoga World tidningen och äta frukost, få goodiebags och tala business. Sedan ska jag träffa chefen på Magasinos för ett framtida samarbete och sist träffa en mångsysslare på Hotell Grand. Jag kommer att ta bilder på alla mina möten och ska snart bli upplockad med bil av en bekant till Bindefeld som gör festerna kring Stureplan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *