Vill du tjäna pengar på din blogg eller hemsida?

Jag vill berätta om min bloggmanager som är bosatt i Portugal och åker till Sverige ibland och då träffas vi.

Många duktiga och stora bloggare saknar i dag en bloggmaneger vilket är synd då man kan få mycket hjälp för att bli större bloggare. Jag har tagit det beslutet att använda mig av en duktig programmerare och bloggmanager för att få en snyggare design på bloggen, bättre sökoptimering och lära mig små knep för att lyckas bräda andra sidor på nätet. Detta kan du också göra och det enkelt genom att ta kontakt med honom för han finns till för den som behöver honom.

Ni kan läsa vidare här på sidan vad du som bloggare kan få hjälp med för att tjäna pengar på din blogg.

Jag och Alf Mikael träffades förra veckan på Hilton hotell Slussen efter att jag hade varit på Ticket pressfrukost.

Har du en blogg eller hemsida ska du absolut se till att tjäna pengar på dem. Tänk dig den tiden du lägger ner på att roar dina läsare. Detta skulle vara mycket roligare om du fick lära dig hur du kan tjäna pengar på din blogg mm. Jag kommer få massor av hjälp av Alf Mikael och allteftersom jag får hjälp kommer jag att redogöra i bloggen för att inspirera mina läsare till att tjäna pengar på sin blogg och hemsida.

3 svar på ”Vill du tjäna pengar på din blogg eller hemsida?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *