Jag kallar dem för den nya människa eller indigobarn

Vet du vad en indigobarn är för något?

Det är den nya människan som är ett svar på vår evolution och som visar sig mycket smartare än dåtidens människor.

Nu har man sett hur intelligenta barn är speciellt nutida barn. Se filmen om förskolebarnen som lär sig klassisk musikstyckte på bara 5 veckor. Folksam släpper filmen så att du kan se mer av dessa barn.

Mini Maestros handlar en barngrupp från förskolan Klara i Stockholm, som tillsammans med dirigenten och tonsättaren Jan Risberg, musikpedagoger och förskollärare ger sig iväg på ett stort musikaliskt äventyr.  Detta är verkligen ett äventyr som visar hur indigobarn beter sig.

Extramaterial består av tre filmer där man får följa den musikaliska resan ur tre olika perspektiv. Ur barnens, dirigentens och pedagogikens perspektiv. Här är en av filmare: 

En liten pojke säger i filmen att musik är för hjärna och då blir den glad. Han är så söt att man vill äta upp honom.

Projekt Mini Maestros är en hyllning till barns stora kreativitet och en skildring av att barn klarar långt mer än man tror.

Jag pratade häromdagen med en samarbetspartner i telefon som jobbar för en PR byrå. När jag hade lyssnat på honom ett tag kände jag igen hans sort av människa. Han var ett indigobarn och han visste inte vad det innebar. Jag bad honom googla på det och allt om indigobarn stämde överens med honom och han förstod äntligen vem han egentligen var.

Indigobarn är här på jorden av en viss orsak. Den nya eran som är på väg att träda in kommer bli mer spirituell och jordnära. Förmågor vi inte trodde var möjliga och som människor har förträngt kommer att bli naturliga igen. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *