Ny sommarplåga Alexie Divello med låten Children of the sun

En superbra låt av Alexie Divello som börjar med det vackraste ord jag känner till nämligen universum.

Att en låt kan vara riktad till barn med unga hjärtan och barn av universum så vackert och jag tror att detta är årets sommarplåga. Vad man menar med sommarplåga är att det är en låt som kommer att spelas ofta och sjungas ofta av folk som bara älskar den.

Alexie Divello har en fantastisk röst och för mig lät det lite som med låten Children of the sun.

Därför älskar jag ordet universum i sånger

För det tar mig tillbaka till helheten om att det man ger ut får man tillbaka. I samarbete är det viktigt att ge och ta annars stannar energin upp och då flyter inget samarbete på. När man samarbetar sker synenergieffekt dvs det du gör blir upphöjt i två. Är man två som hjälper varandra kommer man upp fyra gånger så högt upp. Är man tre personer kommer man upp nio gånger så högt upp. Hjälper man någon som totalvägrar att hjälpa tillbaka så lyckas man ändå den dagen man bryter det samarbetet och fokuserar på nya personer. Den som inte klarar av att samarbeta kommer att stampa på samma ruta hela tiden. Jag tror inte att en girig människa kommer någon vart, tyvärr! Att bli girig är att säga till universum att man känner sig “hotad” och då svarar universum med att du då kommer fortsätta leva ett liv i “hot” dvs att man har konkurrenter. När man känner konkurrens eller hot så lyckas man inte med det man själv drömmer om. Man måste jobba bort rädslan som står i vägen för att gott samarbete.

Enligt universum finns inte konkurrens för världens tillgångar är oändliga och räcker åt alla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *