Äntligen vår och nu gäller skjutdörrar

Jag skulle vilja ha inglasad balkong med skjutdörrar.

Har du en lusthus så kan du göra skjutdörrar till ditt lusthus. Jag känner att ett lusthus alltid ser så romantiskt ut. Man ser dem alltid i kostymfilmer och då bara längtar man efter en sådan i sin egen trädgård.

Jag har sett ungefär vilken sort jag skulle kunna tänka mig som skjutdörrar. Du kan gå in och tita här och blir inspirerad. Jag älskar inredning och jag anser att man blir aldrig färdig med inredning. Har du väl börjat inreda så kommer ett inredningsarbete aldrig att sluta, har jag fel? Nej jag har inte fel och jag tror att alla som är intresserade av inredningar håller med mig.

Det som är så bra med kronfönster är att det är livstidsgaranti på skjutdörrar och detta är ett stort plus enligt mig. Det blir så mycket billigare i längden om du skaffar skjutdörrar som har livstidsgaranti än om du skaffar en som bara har några års garanti.

Jag har ett sommarhus i Turkiet och där har vi faktiskt skjutdörrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *