Malena som driver blogg som heter Malenas Place

Jag har haft ett trevligt möte med trevliga Malena som driver blogg som heter Malenas Place och vi kommer att åka till Stockholm tillsammans på tisdag.

Vad som händer i Stockholm är en överraskning jag kommer nämligen träffa två olika tidningar och sedan träffa en kvinna som är vad jag uppfattade det som en mångsysslare. Jag kommer att ta bilder och skriva om allt som sker på tisdagen.

Vi möttes inne på Rådhuset som har en trevlig restaurang där man kan se ut på stora torget i Uppsala. Jag tycker om att sitta och titta ut och se hur folk går förbi. Man ser alltid någon man känner. Det var varmt denna dag och jag är så glad att våren äntligen är här. Jag hoppas att det blir varmt på tisdag då vi är i Stockholm tillsammans. Jag åker även till Stockholm på fredag och även då kommer jag prova en ny maskin inom skönhet som tydligen ska frysa bort fett.

I morgon ska jag träffa min facebook administratör Lotta Carlberg hemma hos mig och vi ska äta lunch tillsammans. Jag har nu ändrat min blogg som ni kan se och fler ändringar av min blogg får se ni framöver. En blogg måste uppdateras hela tiden och hålla trenden.

En tanke om “Malena som driver blogg som heter Malenas Place

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *