Vill du ha bevis gällande föryngringskrämen Neostrata

Då kan du göra som jag gör genom att ta bilder före och efter att du har använt dig av Neostrata produkter.

Jag har nu påbörjat en behandling på Derma Beauty som ligger på Sysslomansgatan i Uppsala. Skönhetssalongen drivs av  Eva Marie. Jag har börjat med föryngringskräm från märket Neostrata där man lovar att det ska förändras på ca 8-10 veckor. Så nu har jag börjat denna föryngringskräm från Neostrata och då har Eva Marie Stridsberg tagit bilder av mig så att jag kan se hur jag såg ut före och sedan ska hon ta efter bilder. Jag fokuserar nu på min hud runt ögonen.

Om ca 8 veckor kommer Eva Marie att ta nya bilder på mig för att jag med egna ögon ska se om produkterna har förändrat min hud kring ögonen. Detta märke är inte alls dyrt tanke på att det är dessa läkare som har uppfunnit AHA syran tex.

Detta visste du inte om märket Neostrata

Grundarna v Neostrata , Dr van Scott och Dr Yu, är internationellt erkända pionjärer och ledande inom området kosmetisk dermatologi. De har skapat innehar originalpatent till den första glykossyrapeelingen. De var dessa två läkare som upptäckte AHA och PHA syrorna föryngrande effekt.

AHA innebär glykolsyrapeeling som hjälper huden att bli slätare, friskare och fastare. Huden får också en jämn pigmentering.

 

4 tankar om “Vill du ha bevis gällande föryngringskrämen Neostrata

 1. Johanna säger:

  Hej,

  Försökt leta efter en recension av dig efter detta inlägg, kan du inte skriva om det? Före/efter-bilder eller funkade det inte?

  Kram

  • Anne von Porat säger:

   Jag känner ingen skillnad tyvärr kanske använde jag den för kort tid. Jag fick bara provexempel med mig hem och man behöver nog använda den under mer än 6 månader innan man kan göra en utvärdering.

 2. 商務中心 säger:

  Hey! This is kind of off topic but I need some guidance from an established blog.
  Is it hard to set up your own blog? I’m not very techincal but I can figure things out pretty fast.
  I’m thinking about setting up my own but I’m not sure where to begin. Do you have any tips or suggestions?
  Thank you

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *