Min mobilapp på mikz för bloggare och företagare

Jag har en mobilapp på mikz som du kan följa om du sms:ar veckomagasinet till 72722.

Här nedan ser ni vilka sidor som mikz tipsar sina följare och jag finns bland dem. Jag kommer 17 mars ha 3 möten i Stockholm. Det blir två olika tidningar som jag kommer att möta. Ett av dem är helt nytt och den andra har flera tidningar i ett.  Jag kommer möta en helt ny samarbetspartner som jag ska tips om mikz.

Jag är ensam på dessa möten då jag ingår avtal med en av dem med mitt varumärke veckomagasinet.

Det är fler och fler bloggare och företagare som får mobilapp på mikz. Som bloggare ska du ha minst 50 000 besökare i veckan och som företagare så kostar det att gå med. Jag och andra bloggare tjänar på att vara med på mikz så vi får betalt skillnad på företag som måste betala för att få synas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *