Så här spar du tid hos frisör och bilbeskitning

Jag har inte tid att boka en tid hos en frisör så jag har min egen privata frisör.

Den bästa frisör jag någonsin har besökt i mitt liv är Sabina Bergstedt hon kan verkligen mitt hår och jag lämnar inte mitt hår i händer på någon annan än henne. Genom tiderna har hon gjort flera hairextansion på mitt hår. En gång när hon inte hade tid fick en annan frisör göra extansion och klippte ojämnt samt att håret såg slitet ut redan samma dag. Jag förstår inte hur någon kunde lyckas förstöra mitt hår på en och samma dag. Det löshåret tog jag ut ur håret inom ett par veckor.

Sedan gick jag hos ännu en annan frisör då håret såg ut som plast som hon lade i mitt hår och det såg mer ut som slitet hästhår än människohår. Det finns verkligen vissa som inte borde jobba som frisör då jag själv har provat de värsta genom tiderna.

Ett annat sätt att spara tid är att vårda bilen och då kan du boka besiktning av din bil via nätet.

Jag har inte tid utan tar mig tid när det är något jag måste göra. Om jag ska besikta bilen så får jag göra såsom jag gör när jag bokar frisör och bokar även för bilen via nätet. I detta inlägg får ni tips på hur ni kan spara tid på bästa sätt. Det finns så att du kan boka i alla städer i Sverige. Jag väljer då en som finns i Uppsala då jag ska göra en bilbesiktning. Du fyller sedan i ett litet dokument på sidan för att de ska påminna dig om bilbesiktningen när det är dags.

Just nu kör jag en BMW och jag är på väg att byta bil så jag ska också checka runt vad jag trivs i för bil.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *