Nellies Berntsson hästar och min frisör

Jag ska snart fotas för en ny banner på min blogg och snubblade på Nellies Berntsson när jag googlade på hästar.

Jag hinner inte boka tid hos frisören just nu och därför kommer min frisör hem till mig i stället på kvällen. Jag behöver göra om mig för att jag ska få en ny banner och ska samarbeta med en duktig fotograf som förut har varit på event hos mig och tog några mingelbilder av mina gäster. Jag ska rådfråga min frisör vad jag bör göra med mitt hår för att få ut det bästa av mig själv om mitt utseende.

Det var roligt att google på hästar och hamna hos en helt ny bloggare jag aldrig förut har hört talas om nämligen Nellies Berntsson och se hennes banner med så vackra hästar. Hästar är verkligen något hemlighetsfullt och jag förstår varför Nellie Berntsson har valt att posera med dem.

Jag kommer också att åka till min gamla ridskola och har pratat med min gamla ridlärare om att få komma dit för fotografering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *