Vägledning med Medium Eva

Medium Eva har gjort en medial vägledning för mig och nedan redogör jag hur jag upplevde det.

Medium Eva berättar att hon kan se att snart sker en förändring i mitt liv. Hon kan se hästar och fyller i att det är islandshästar hon ser. Detta stämmer så bra eftersom jag har gått på ridskola och dessutom red islandshästar. Snart ska jag besöka min gamla ridskola igen med en proffsfotograf i mitten av mars. Ännu en gång hade Medium Eva rätt när hon kunde se att hästarna tar mer och mer plats i mitt liv. Medium Eva tillägger även att jag kommer att bo i villa i framtiden. Helst vill jag bo i villa eller radhus centralt och vill inte bo i utkanten av min egen stad.

Medium Eva beskriver mig som en lugn och stabil människa med båda fötterna på jorden.

Jag är en hemma människa och vill ha den här trygga. Förr i tiden hade jag varit en perfekt husfru. Det stämmer att jag älskar att vara hemma här beskriver hon mig bra. Trots att jag är väldigt hemmakär så är jag i Stockholm flera gånger i veckan på olika event, pressmöten och nöjesliv bland kända personer.

Efter mitt första samtal med Eva då hon verkligen kunde pricka in så rätt på personer som jag ställde frågor om blev jag beroende. Jag ville därför ringa Eva flera gånger och hon tog emot mina samtal och svarade på flera frågor. Jag känner att hon är fruktansvärd duktig så att jag skulle önska att jag fick ringa henne oftare. Hon kunde även se vissa planer som jag har för framtiden som jag ännu inte har delat med mig till någon. Jag blev paff för jag ställde inte ens frågor om det jag hade planerat om i min framtid.

 

Ett svar på ”Vägledning med Medium Eva”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *