Mest vald som favorit i Sverige enligt Bloggportalen

Om ni går in på Bloggportalen så ser ni att min blogg veckomagasinet på första plats som mest valda favorit.

Bloggportalen ägs av Aftonbladet och här är alla bloggar i Sverige registrerade. På första plats i Sverige ser ni min blogg vald som favorit och på 4:e plats ser ni min PR ansvarige vald som favorit nämligen Mediamamman.

Bloggportalen har många sökträffar på google och det är här man kan hitta nya favoriter. Nu har jag också valt egna favorit på bloggportalen och då har de bloggare valt mig som favorit. Det gäller även att ge och ta även om det är på Bloggportalen business sker.

Det finns vissa knep man kan ta till för att synas på bloggportalen och ett av dem är att skriva om det ämne som har flest sökträffar enligt bloggportalen just nu. Du kan även hamna på en lista hos bloggportalen om du har blivit länkad många gånger från andra bloggar. Jag brukar även hamna på den lista med jämna mellanrum.

Du kan även hamna på listan över välbesökt blogg och senaste inlägg som görs från din blogg. Alla seriösa bloggaren hittar du på den här sidan, vilket är ett utmärkt sätt att hitta nya favoritbloggar på. Många företag brukar även hitta bloggare de vill samarbeta med på denna sida. Det är inte bara bloggare som hittar hit alltså utan hälften är företagare, pr byrå och mediafolk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *