Thoren Business School elever får mina framgångstips

Thoren Business School fick ta del av mina framgångar i bloggen och vägen dit. Alla som tror på sig själva på Thoren Business School kan lyckas är mitt motto. Vill du bli affärsman så är detta en skola för dig.

Varför lyckas du inte trots att du är expert?

Thoren Business School har fått föreläsning av mig där jag har blandat‏ teori varvat med praktik gällande säljarbete i butik och ute i ”fält”.  Skolan heter också affärsgymnasiet och innehåller även fotbollsakademin. Thoren Business School vill skapa framtidens elever och samverkar med näringslivet. Nu är det dags att titta närmare på fältsäljarens roll och arbetsuppgifter och här kommer min roll in som föreläsare. Jag har då uppmärksammat eleverna om att de i framtiden kommer att vara lyckade företagare. Varje företagare har då en hemsida kopplad till sin verksamhet. Det viktiga är då att kunna öka trafiken till sin hemsida och detta görs bäst genom att samarbeta med andra hemsidor. Thoren Business School är en mycket intressant skola enligt mig.

Jag uppmuntrade även eleverna på Thoren Business School till att tro på sig själva. Det är inte den som är duktigast som lyckas utan det är den som tror på sig själv som genom tankens kraft lyckas. Om du tror att du är nåt då är du någon. Att tro att man är någon handlar inte om att man tror sämre om andra människor. Din framgång handlar om dig själv och inte om hur du upplever andra människor eller hur de upplever dig. Det du tror om dig själv är också vad andra kommer att tycka om dig. Därför är det viktigt att förändra sin syn på sig själv. För exakt vad du än känner om dig själv kommer andra att känna på sig också. Så fort du funderar tänk om de tyckte att jag var dåligt? Så ska du genast ändra din inställning till dig själv.

Ett svar på ”Thoren Business School elever får mina framgångstips”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *