Fifty shades of grey ett liv i lyx

Jag har nu sett filmen Fifty shades of grey och blev imponerad av alla rikedomar i filmen.

Mr. Grey will see you now är taget från George Orwells bok 1984 där man säger att storebror ser dig. Det enda partiet som man hjärntvättas till att till slut bli anhängare till.

Jag glömde helt bort vad filmen handlade om och såg mer av den lyx som filmen levererade. När Mr Grey ska lämna hem sin flickvän står 10 lyx bilar parkerade i garaget. Hon frågar vilket av dem som är hans och han svara allihopa.

Jag känner att denna film påminner mig lite om filmen med Jennifer Lopez som heter monster till svärmor. Liknelserna som jag anser är lika är följande.

Fifty shades of grey vs Monster till svärmor

1) Fifty shades of grey så går Mr Grey igenom en kontrakt med sin flickvän om vad han får göra på henne.

2) Monster till Svärmor går svärmodern igenom ett äktenksapsförord med Jennifer Lopez där hon ställer frågor om hennes privatliv om hon är oskuld eller inte. Sedan ställer hon frågor om hur många män hon har haft innan hon träffade hennes son.

Inget av dessa kontrakt har man någonsin förut sett i sitt liv.

Fifty shades of grey vs Twillight vampyrfilmen

1) Flickvännen frågar Mr Grey “varför vill du förändra mig” till svar får hon “det är du som förändrar mig.

2) Flickvännen frågar vampyren “hur gammal är du” till svar får hon att han är 17 år gammal. Hon ställer då frågan “hur många år har du varit 17 år gammal” till svar får hon att han har varit 17 år i 200 år.

Båda svaren som Mr Grey och vampyren ger sina flickvänner är de svar som får dessa kvinnor att falla för dessa mänVi får heller inte glömma att Mr Grey i filmen Fifty shades of grey har en egen helikopter. Sedan får vi inte glömma hans rum med hans alla leksaker som mer såg ut som ett museum. Filmen har fått hård kritik och främst av män som för första gången i filmhistorien känner sig hotade av en film. Jag har inte hört kvinnor klaga på denna film. Den enda kvinna som jag har hört klaga på filmen var en person inom FOX television som jag träffade på ett pressmöte. Hon sa bara att filmen var överskattad. Stå upp komikern Özz Nujen har jag förstått är helt emot denna film.

Det enda jag imponerades över är att huset heter Grey House och det är ett liv i lyx som jag anser inte är långt bort bara man lever efter tankens kraft så kan man attrahera det livet till sig inom kort. Dvs Fifty shades of grey ett liv inte så långt bort.

Måste tillägga att jag har sett filmen i två omgångar då jag inte kunde vara kvar till på slutet första gången och eftersom jag ska recensera den så fick jag komma tillbaka vid ett annat tillfälle och se färdigt den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *