Jag har missat filmen cirkeln och middag på The Office

 Jag skulle ha följt med på biokväll och middag på Stureplans nya bar The Office tillsammans med andra bloggare, Paradise Hotell deltagare b

I spetsen av detta kompisgäng ser vi Emma Thorsell skulle ta med oss på biokväll med filmen Cirkeln och middag på The Office på Stureplan. Jag har sett menyn på The Office då jag var på bloggmingel och de hade god pasta. När jag var där var det helt fullt med folk eftersom det var premiär.

Emma har skickat lite info och filmen (Cirkeln) och kvällen. Hon beskriver filmen nedan:

1. Fint budskap i filmen som handlade om mobbing
2. En film för alla skolklasser att se då det handlar om bland annat mobbing
3. kul att Benny Andersson från Abba är medproducent, han har man inte hört så mycket om på sista tiden.
4. Perfekt film för mamma och dotter att gå på.

Vi var och åt på The Office, den nyöppnade finestkrogen och värt att nämna är här deras goda mat, fina interiör och trevliga personal. De har även fri entré till nattklubben så lätt värt ett besök.

Om Filmen Cirkeln

I filmens trailer ställer man frågan, vad är magi? Att den är en del av naturen och finns i alla människor. Enligt mig så finns ingen magi utan det finns bara tankens otroliga kraft för vår hjärna är levande elektricitet. Vi kallar det vi inte kan förklara för magi fast att allt handlar om vad vi själva kan skapa med vår tankens kraft. Ibland händer det att saker förlyttar på sig i mitt eget hem och detta handlar inte om några övernaturliga saker utan det är jag som förflyttar dem med min tankens kraft. Jag vill bara lära mig att kunna styra det själv. Det är som sjukdomar som vi får beroende på vilka känslor vi går och lever med under en längre period. Till slut kan vi kalla sjukdomar för magi och när vi blir läkta att det är mirakel. Allt skapar vi själva och vi vill kunna styra kroppen och bli friska. Detsamma med saker som flyttar på sig vill jag med tiden lära mig att styra. Jag är inte övernaturlig eller magisk för det jag gör kan vi alla göra om vi söker mer sanning om vårt universum.

Det sämsta jag hört människor säga är “allt har en mening eller då var det inte meningen” Med dessa ord slipper vi ta ansvar för vad vi själva sänder ut med hur vi tänker och vad vi tror. Om en människa som tror på attraktionslagen säger “då var det inte meningen” så har de sagt emot hela regeln. Den som kommer med ett sådant påstående bör ta på sig sina glasögon och läsa om boken the secret från början.

Dessa bilder har Emma Thorsell skickat och är pressbilder.

Jag tror på mirakel och jag tror på magin, men jag tror att det är vi själva som skapar den såsom jag skapar mitt liv. Hur kommer det sig att allt jag tar på blir guld? Hur kan jag vara så lyckad sedan jag började förstå min egen kraft dvs tankens kraft? Jag har mina verktyg till att kunna kontrollera min framtid och jag är konstant på rätt väg.

Ett svar på ”Jag har missat filmen cirkeln och middag på The Office”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *