TräningsGlädje & Inspiration av Jim Glimvik

En grupp för dig som vill må bra på alla sätt! Diskutera allt inom hälsa, kost, träning .

Jag ställde Jim frågan varför han startade denna sida och nedan ser ni svaret!

Vad gör du för att må bra?

Denna sida startades pga att alla har olika mål med sin hälsa o träning! Jag tycker det är kul om ni som vill delar med er av eran kunskap!!! tipsa era vänner om sidan bjud in dem.. Träna bra för hela kroppen även hjärna o hjärta…man stressar ner mår bättre o kan koppla av bättre vad du än gör springa, simma, fotboll, hockey, gym, tennis, promenerar, ridning, brottning och cykling. Vad du är gör så är det mot ett sundare friskare liv. Känner du hur motivationen tryter? Känner du att du behöver en spark i arslet? Har du gjort något du är stolt över? Någonting du undrar över? Ta hjälp här, hitta likasinnade, hitta motivation, hitta inspiration o tänk på att små steg är bättre än o stressa…fokusera Du som har träningsblogg, hemsida eller Instagram , recept, länkar till träning, sportbutiker o gym. känn dig fri att dela din inspiration o lägg in bilder

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *