Bloggmingel The Office i Stureplan

Jag har nu varit på Grand Opening på The Office en ny bar på Stureplan tillsammans med bloggare, melodifestival finalister och Paradise Hotel deltagare.

Melodifestivalens finalister var på plats och The Office baren var 3 våningar mycket större än vad jag hade förväntat mig. Paradise hotel-stjärnan Kian Avar stod i baren hela kvällen. Dessutom var 30st av Sveriges toppbloggare närvarande under förminglet för att ge er lite tips om bloggande samt erbjuda er att delta i diverse tävlingar.

Fler bilder av bloggare, melodifestival finalister finner ni på finest.se även fler bilder av mig kan ni hitta där.

Snart kommer en ny video upp med mig om en kampanj som jag drar i gång i samarbete med cancerforskningen och Forlife. Jag kommer berätta mer om vem mina sponsorer är för denna video.

Ett svar på ”Bloggmingel The Office i Stureplan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *