Är du som jag framtidens uppfinnare?

Svensk uppfinnarförening och möte med min mentor Annika Winell.

Annika skrev till mig och ville veta hur det hade gått för mig. Hon är en fantastisk mentor som bryr sig om oss som har varit deltagare på hennes mentorring. Jag som har gått ett år hos henne på Clarion Hotell i Uppsala tyckte bäst om stunderna när vi fick ha Annika för oss själva. Det gav mest att få vara med henne även om jag uppskattade alla föreläsare väldigt mycket. Jag gick då med i Svensk uppfinnarförening när jag började på Mentorring.

Jag tror bara inte att jag har något mer att lära mig från olika föreläsare. Det jag minns mest som jag trivdes bäst med var när vi åkte ut till föreläsaren Teo Härén på hans herrgård och fick äta god mat och få en fantastisk föreläsning med honom. Av Teo Härén fick jag lära mig att man ska diskutera sin idé med någon som är kritisk för detta gör att man måste försvara sin idé och på det sättet kan man dessutom utvecklas desto mer.

Jag är med i Uppfinnarföreningen då jag har en fantastisk genialisk idé

Jag och Annika kommer att fortsätta att träffas och jag känner att jag får så mycket i utbyte av henne som mentor. Jag har en fantastisk uppfinning som jag inte har delat med många människor. Det är Annika och två personer till som jag har pratat min idé med. Alla som jag delar med den till måste skriva på en sekretess papper som jag har annars får de inte ta del av mina uppgifter. Jag har nämligen kommit på en genialisk idé som jag kommer att dela med mig av till världen när jag själv känner mig mogen för det. Än så länge så kommer jag att träffa Annika för att kunna ta mig till steg 2. Steg 1 har inneburit att övertyga Annika om min idé och jag känner att hon har “köpt” idén.

Jag missade chefen för Svensk uppfinnarförening för hon åkte till Stockholm 5 minuter innan jag kom och jag hade gärna velat möta henne. Annika hade berättat att jag var på väg, men vi missade varandra. Genom Annika har jag träffat massor av intressanta profiler och jag vet att i framtiden kommer jag få träffa ännu fler intressanta personer som jag kan växa med.

Jag är själv medlem i Svensk uppfinnarförening sedan ett år tillbaka för jag räknas numera som en uppfinnare.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *