Så här sparar jag tid när jag shoppar

Jag bloggar, driver franchise företag och är coach detta medför att jag inte ens hinner fönstershoppa. Jag får därför beställa från Fina migdet jag behöver i mån om tid.

Jag vaknar varje morgon strax innan 07.00 för att börja dagen med att publicera nytt inlägg på bloggen. Sedan går jag igenom mina mail och svarar på dem så gott jag kan. Efter bloggandet äter jag lunch och sedan är jag ständigt på möten, pressluncher och event inom media. Mina sekunder är räknade och jag har verkligen inte tid att strosa omkring på stan och jag blir så avundsjuk på alla som har den tiden. Detta har jag i varje fall nu löst genom att jag beställer från mina samarbetspartners och på det sättet får det hemsickad direkt till dörren och behöver inte ens gå och hämta ut på posten.

Max Factor introducerar nyheten Eye Brightening Tonal Black Volumising Mascara: En tonad svart volymmascara som lyfter fram och intensifierar din naturliga ögonfärg. Blå, bruna, eller gröna ögon . Jag valde den gröna färgen och ville testa något nytt.

Jag har färgat och slitet hår och därför investerade i produkter från Macadamia serien.

Priset är 591 kr för hela serien och det är väldigt billigt jämfört med vad var och en kostar i butik. Du kan köpa dem lös vis om du vill också.

Macadamia Natural Oil Luxe Intro Collection
Detta kit gav mig chansen att prova hela serien från Macadamia Natural Oil. Dessa makalösa produkter från Macadamia Natural Oil innehåller två av världens mest näringsrika, dyrbara naturliga oljor, Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dessa ger håret den ultimata skönhetsbehandlingen vid varje tillfälle och låter håret bibehålla sin hälsosamma glans. Håret får nytt liv och en intensiv “närings-boost”.

Jag ser fram emot att ge mitt hår nytt liv!

Detta kit innehåller:
Macadamia Moisturizing Rinse, 60 ml
Macadamia Nourishing Leave-In Cream, 60 ml
Macadamia Reviving Curl Cream, 60 ml
Macadamia Healing Oil Spray, 60 ml
Macadamia Rejuvenating Shampoo, 100 ml
Macadamia Deep Repair Masque, 100 ml
Macadamia No Tangle Pre-styler, 100 ml
Macadamia Healing Oil Treatment, 125 ml
Macadamia Healing Oil Infused Comb

Från Max Factor beställde jag en läppenna i en färg som är så nära läppfärg som möjligt för att det ska se naturligt ut.

Colour Elixir Lipliner Ordiniarie pris: 80,00 kr Special Price 64,00 kr

Allt var inslaget i så fint rosa papper som en riktig lyxig goodiebag och mer om detta kan ni läsa om på min mobilapp på mikz om ni sms:ar veckomagasinet till 72722.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *