Hur du gör en personanalys genom Soulstyling

Marina har förut jobbat som stylist och gått utbildningar som feng sui, attraktionslagen mm.

Marina driver även e tidningen Hjärtats väg som du kan prenumenera på. Hon är duktig på personanalys. Jag pratade tidigare med en kvinna som hade provat Marina om hur duktig hon är på personanalys av henne. Kvinnan kunde inte förstå hur en människa på distans kunde göra en personanalys så pricksäkert. Det du Marina jag hör mycket gott om hur du lägger fram personanalys av människor.

Soulstyling är ett helt nytt koncept som Marina själv har kommit på själv. Då jobbar hon med stilanalys och benstruktur. Varför behöver jag det för jag är klassik för jag har proportionella former som får mig att inte vilja sticka ut och se utmanande ut. Marina kanaliserar de högre energier och får mer information. Vad jag  behöver just nu. Färger och former betyder mycket för att ta ett steg längre för personlig utveckling. En ny typ av stilanalsys. Hon tar det på engelska för att vara internationell. Hon vill att alla ska leva så sant som möjligt. Man är så otroligt påverkad och inte hinner lyssna på sig själv. Man hinner helt enkelt inte att vara sann mot sig själv. Mitt mål är att kvinnor ska bli så sanna som möjligt mot sig själva som möjligt. Det påverkar också hur man inreder hemma enligt Marina som har jobbat med detta i trettio år.

Klassisk romantisk och en personlighet som är dramatiskt. Man är inte bara en sort utan lite av varje. Jag har skarpa drag och folk känner att jag ser igenom. Plocka fram mer av det dramatiska i mig för jag har det i min personlighet. Jag skulle bli mer mig själv. Våga sticka ut mer med kläder och utseende.

Man ska tänka att lodräta förlänger och vågrät kortar ner.

Kroppens mått är proportionella. Färgerna på mig kan man kolla varm och kall. Jag har kalla färger, men inte längst ut. Jag kan blanda varma färger dvs blå och gul. Att inte ha gult i håret kan göra att jag ser jag blekare ut. Har man fel färg så kan en människa se äldre ut eftersom linjer blir framträdande.

Så här ser hela personanalys ut som Marina skickade till mig.

Soul Styling Anne von Porat

 Du är en klassisk- mjuk/ romantisk kroppstyp med inslag av dramatisk. Du är mest klassisk.

Detta betyder att du trivs bäst i kläder utan mönster och så mycket detaljer. Det är väldigt fördelaktigt för dig att framhäva din fina midja och kvinnliga kroppsform.

När det gäller dina mått så är din kortaste del från huvudet och ned till armhålan. För att ge illusionen av att denna del är längre så bör du undvika för höga halsringningar. En mjuk u-ringning är att föredra istället för v-ringning. Även längre halsband är bättre än korta.

Omlottklänningar framhäver också din figur fint.

För att plocka fram den dramatiska delen, så kan du använda dig av tillexempel en sjal i en stark kall färg, större örhängen, annorlunda halsband. Just en detalj som sticker ut.

Läs i senaste numret av e- tidningen Hjärtats väg för mer info om kroppstyperna och färgerna

Jag känner det som att du är i väldigt bra balans i ditt liv just nu. Du har en bra balans mellan din manliga och kvinnliga sida. Du kan både ta för dig men också ta emot. Du agerar utåt och får mycket saker gjorda.

Det enda som jag ser är att du har lätt att fastna i saker i dina tankar som du grubblar över men som du skulle må bäst över att släppa och gå vidare, inte lägga någon energi på. Det skulle hjälpa dig att bli ännu mer framgångsrik i ditt liv här och nu. Att bära lite mer färggranna kläder skulle hjälpa dig med detta. Då pratar jag inte om en hel färgglad outfit, men att få in lite detaljer som är färgstarkare. Har du tillexempel en svart klänning och svarta strumpbyxor, använd dig av en färgglad kofta över eller en färgglad sjal till.

Du känns trygg i vem du är och vad du vill och vad du står för. Du följer din intuition och låter dig inte påverkas alltför mycket av andra.

En bra färg att föra in mer av i ditt liv just nu är orange. Ingen lätt färg men den står för navelchakrat. Använd dig helst av en kall orange ton.

Det vill komma in mer skratt, glädje och lätthet i ditt liv. Fundera kring vilka färger som du blir glad av och börja använda mer av dom både i din inredning och i dina klädval. Börja med några små detaljer. Sätt på musik som gör dig glad. Höj dina glädje energier. Släpp det du går och grubblar på och hitta tillbaka till den sanna glädjen och det du önskar kommer att komma in i ditt liv.

Du har mycket omkring dig som ger dig glädje, men ge dig själv dagar när du bara gör det som ger dig full glädje. Något du känner passion för när du gör. Något som får dig att helt glömma bort tiden.

Passion, glädjeenergier, skratta mycket och starka passionerade färger såsom orange, röda och gula toner är ledorden för dig just nu.

Lite klädråd hur jag ska klä mig nedan:

Här är ett exempel hur en detalj på ett plagg kan ge mig en vågrät linje för en förlängande effekt.

Vill du också ha en stilanalys av Marina Thorzelius så tveka inte att kontakta henne.

 

2 svar på ”Hur du gör en personanalys genom Soulstyling”

  1. Väldigt spännande kul att se någon arbeta med helheten,jätte bra du är så duktig Marina hela paketet.Både insida och utsida toppen ,
    klart att man vill ha hela paketet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *